Notice: Only variables should be passed by reference in /customers/0/9/3/muziekpunt.nl/httpd.www/wp-content/themes/muziekpunt-theme/MuziekPunt/Theme.php on line 161

Hans Niese: bes-klarinet en basklarinet

De klarinet en basklarinet zijn veelzijdige instrumenten en ik vind het heerlijk om mijn passie voor deze instrumenten te delen met mijn leerlingen.
Mijn opleiding deed ik aan het Rotterdams Conservatorium en ik haalde mijn onderwijsakte B en het diploma uitvoerend musicus bij Henk de Graaf en in Amsterdam aan het Sweelinck Conservatorium studeerde ik basklarinet bij Harry Sparnaay.

Ik speel klarinet omdat ik het een mooie klank vind hebben er je er vele genres mee kunt spelen. het is een instrument met vele expressieve mogelijkheden; het was niet voor niets een van Mozarts lieveling instrumenten.

Als kamermusicus deed ik veel ervaring op in verschillende kamermuziekbezettingen en het Rotterdams Filharmonisch Orkest.
Ik heb 23 jaar in het klarinetkwartet Clarté Noire gespeeld. Naast de vele concerten die we gaven hebben we ook diverse CD’s uitgebracht.
In die ensemble heb ik veel ervaring op in alle denkbare genres, de laatste jaren speelden we voornamelijk Jazzmuziek. Op het moment speel ik in een klassiek ensemble met piano, sopraan, klarinet en speel Jazz met een gitarist.

Hans Niese: bes-klarinet en basklarinet

Aanmelden

Weet je precies wat je wilt gaan doen bij MuziekPunt? Meld je aan via ons aanmeldformulier om een gratis proefles aan te vragen.

Nu aanmelden

Lesvormen en tarieven

Bij MuziekPunt worden verschillende lesvormen aangeboden. Bekijk alle mogelijkheden om te zien wat het best bij jou past.

Lees verder

Hans Niese: bes-klarinet en basklarinet geeft les in deze instrumenten

Locaties waar Hans Niese: bes-klarinet en basklarinet les geeft

MuziekPunt Gorinchem

ULO Centrum voor Ondernemen en Cultuur