Herman des Bouvrie

Mijn naam is Herman des Bouvrie.
Ik ben op mijn 10e jaar begonnen met gitaar spelen en direct geraakt door de Zuid-Amerikaanse gitaarklanken van Baden Powell. Tot op de dag van vandaag heb ik de liefde voor Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek behouden. Na mijn studie aan het Muzieklyceum te Hilversum ben ik sinds 1980 werkzaam als gitaardocent. Na ruim 30 jaar leservaring ben ik nog steeds van mening dat een goede basis van essentieel belang is voor het bespelen van de gitaar.

De Spaanse gitaar voelt zich in allerlei muziekstijlen prima thuis, wat ook helemaal is verweven in mijn lessen. Verschillende speeltechnieken komen aan de orde waarmee je als gitarist veel kanten op kunt, maar de rode draad blijft de klassieke speelmanier waarop ik leer de gitaar te hanteren. Het is een boeiend proces een leerling alle facetten van het muziek maken te leren, zodat uiteindelijk op eigen niveau zelfstandig gemusiceerd kan worden.

Herman des Bouvrie

Aanmelden

Weet je precies wat je wilt gaan doen bij MuziekPunt? Meld je aan via ons aanmeldformulier om een gratis proefles aan te vragen.

Nu aanmelden

Lesvormen en tarieven

Bij MuziekPunt worden verschillende lesvormen aangeboden. Bekijk alle mogelijkheden om te zien wat het best bij jou past.

Lees verder