Sanne Kers

Al van jongs af aan heb ik meegekregen hoe leuk het is om samen muziek te maken. Op 7 jarige leeftijd werd ik lid van de muziekvereniging bij ons in het dorp waar ik trompet leerde spelen en samen met mijn familie muziek maakte.

Ik werd steeds enthousiaster over trompet spelen en in 2016 ben ik naar het conservatorium in Utrecht gegaan, waar ik klassiek trompet studeer met als docent Arto Hoornweg.

Op dit moment ben ik ook veel aan het werk als uitvoerend muzikant, ik val in bij diverse orkesten en ensembles en ik dirigeer een aantal jeugd/opstaporkesten bij verschillende muziekverenigingen. Daarnaast geef ik met veel plezier les aan leerlingen met verschillende koperinstrumenten waarbij ik graag mijn enthousiasme wil overbrengen voor het maken van muziek!

Sanne Kers

Aanmelden

Weet je precies wat je wilt gaan doen bij MuziekPunt? Meld je aan via ons aanmeldformulier om een gratis proefles aan te vragen.

Nu aanmelden

Lesvormen en tarieven

Bij MuziekPunt worden verschillende lesvormen aangeboden. Bekijk alle mogelijkheden om te zien wat het best bij jou past.

Lees verder