Algemeen Geplaatst op 15 juni 2020

Kennismakingsworkshop “Zingen en Spreken volgens Lichtenberger Model”

Heb je je al vaker afgevraagd of het iets is voor jou; zingen en spreken volgens het Lichtenberger model? Wil je genieten en meedoen tijden een kennismakingsworkshop? En woon je in Gorinchem of omgeving?
Er is een mogelijkheid…

Op vrijdagavond 26 juni geeft Ellen van der Ham, Zangpedagoge bij “MuziekPunt” en “Zang en Klank”, in de ULO aan de Boerenstraat in Gorinchem een kennismakingsworkshop “Zingen en klinken volgens Lichtenberger model”.

Gedurende 2,5 uur is er een korte inleiding over het model. Er wordt gewerkt aan klank, er wordt gewerkt aan de spreekstem en de zangstem. Dit werken gebeurt met de groep maar er is ook mogelijkheid tot (kort) individueel onderricht. Tijdens dat onderricht kunnen de andere aanwezigen hun oren open zetten voor het proces wat plaatsvindt. En er is natuurlijk alle ruimte voor vragen daarover.

De avond zal zijn van 19:30 tot 22:00 uur. Er is plek voor 8 deelnemers. De ruimte in de ULO is groot genoeg om veilig, volgens alle RIVM voorschriften en protocollen, bij elkaar te zijn.

De workshop kost per deelnemer € 20,= . Deze workshop wordt door Ellen aangeboden in het kader van het Benefiet ZomerFestival Lichtenberg. De kosten voor de workshop gaan direct naar het Lichtenberger Instituut in Duitsland dat door de corona crisis financieel hard getroffen is.
Aanmelden kan via : https://nederlandselichtenbergerdocenten.nl/festivalaanbod/Onderkant formulier  Onder het kopje ‘workshops’ kun je een voucher kopen voor deelname aan deze workshop.
Van harte welkom!!