".... en de muziek nooit zal stoppen ...""

Concert 13 mei 2022, 19.30 uur, Locatie: Het Sleeuwijks kerkje

Op vrijdag 13 mei 2022, zal in het Sleeuwijks kerkje een concert plaatsvinden met de leerlingen van Ellen van der Ham, zangpedagoge aan MuziekPunt en Zang en Klank. (aanvang 19:30)

Het heeft meer dan 2 jaar geduurd, door de coronaperiode, voor er weer live muziek mocht klinken…  Maar de muziek is nooit opgehouden en heeft ook tijdens deze zware periode gewoon doorgeklonken…de muziek zal nooit stoppen…

Hieruit is een mooi programma voortgekomen!
Het zal een programma zijn met prachtige werken van Buxtehude en Mendelssohn gezongen door het projectkoor, en ook het dameskoor “Ackoord” zingt o.a. werken van Fauré en Gjeilo.
Olga Malkina zal er zijn voor de begeleiding van het dameskoor en zal ook nog solowerken laten klinken. De begeleiding van het projectkoor is in handen van Siebren Zwaan, samen met 2 hoboïstes, leerlingen van Diana Abspoel van MuziekPunt . Ook zal Siebren zich nog laten horen in een werk met klarinet, door Mirjam Wolters. Ten slotte is in de corona periode een mooie samenwerking ontstaan tussen 2 zangeressen van het vrouwenkoor: als liedduo zullen zij 2 Haendel werken ten gehore brengen.

Dit concertje zal het laatste zijn wat onder leiding van Ellen van der Ham zal plaatsvinden: zij gaat hiermee ook afscheid nemen van MuziekPunt.  Ellen gaat vertrekken, naar het hoge noorden…

Kortom: alle reden om nog een keer een muzikaal zangfeestje mee te maken in het Sleeuwijks kerkje!