Anne Christie Lammerts van Bueren

Toen ik heel klein was luisterde ik altijd naar mijn vader die piano speelde als ik in bed lag. Ik probeerde zelf ook liedjes te spelen op de piano en toen ik 8 jaar was mocht ik eindelijk op pianoles. Het leukste vond ik het om samen met mijn vader quatre-mains te spelen.

Ik heb gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Jan Wijn. Van hem heb ik de liefde voor het lesgeven meegekregen.
Al heel lang geef ik les aan het CKB in Bergen op Zoom en sinds kort werk ik ook op het Koninklijk Conservatorium aan de afdeling PI (muziek voor kleuters) en natuurlijk bij MuziekPunt in Gorinchem.

Naast het lesgeven vind ik zelf muziek maken heel fijn. Met het Ravelijn Pianokwartet speel ik regelmatig het stuk Canto Ostinato van Simeon ten Holt. Ook maak ik deel uit van het ensemble Klassiek van Dichtbij, waarmee we schoolconcerten verzorgen, bijvoorbeeld met het Carnaval des Animaux van Saint-Saens.

Anne Christie Lammerts van Bueren

Aanmelden

Weet je precies wat je wilt gaan doen bij MuziekPunt? Meld je aan via ons aanmeldformulier om een gratis proefles aan te vragen.

Nu aanmelden

Lesvormen en tarieven

Bij MuziekPunt worden verschillende lesvormen aangeboden. Bekijk alle mogelijkheden om te zien wat het best bij jou past.

Lees verder

Anne Christie Lammerts van Bueren geeft les in deze instrumenten

Locaties waar Anne Christie Lammerts van Bueren les geeft

MuziekPunt Gorinchem

ULO Centrum voor Ondernemen en Cultuur

MuziekPunt Meerkerk

Ger. Ichthuskerk