Peter Bansberg

Na het behalen van zijn diploma’s Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Rotterdams Conservatorium heeft hij zijn muzikale talenten bij tal van muziekprojecten mogen inzetten waaronder het werk bij het Nusantara Chamber Orchestra (Indonesië), diverse musicals van Joop van den Ende, paukenist slagwerker bij “The New London Chorale”, Kunstwerk, Het Nederlands Danstheater, Holland Marimba Duo, Palissander en natuurlijk de producties met het Holland Symfonie Orkest.

Dit alles wordt gecombineerd met een grote lespraktijk in de omgeving van Dordrecht en Gorinchem. Daar geeft hij les op alle slagwerkinstrumenten voor de klassieke én lichte muziek; voor individuele spelers en groepen.

Hij beleeft er veel plezier in de leerlingen te laten groeien in hun muzikaliteit, met een groot bewustzijn voor ieders persoonlijke muzikale kwaliteiten en wensen.

Peter Bansberg

Aanmelden

Weet je precies wat je wilt gaan doen bij MuziekPunt? Meld je aan via ons aanmeldformulier om een gratis proefles aan te vragen.

Nu aanmelden

Lesvormen en tarieven

Bij MuziekPunt worden verschillende lesvormen aangeboden. Bekijk alle mogelijkheden om te zien wat het best bij jou past.

Lees verder