Cor Coppoolse

Cor Coppoolse (1989) kwam op negenjarige leeftijd in aanraking met de cello. Hij volgde celloles op de Zeeuwse Muziekschool in Middelburg bij Rien Hillebrand en Martijn Kooiman. Op het Fontys conservatorium te Tilburg kreeg hij les van Monique Heidema en studeerde in 2013 cum laude af voor de bacheloropleiding.
Vervolgens deed hij de masteropleiding bij Monique Heidema, Jeroen den Herder en Jelena Ocic. In juni 2015 sloot Cor deze opleiding met zeer goed resultaat af.
Zomercursussen en masterclasses heeft hij gevolgd bij o.a. Gerhard Mantel, Maria Kliegel, Alisa Weilerstein en Raphael Wallfisch.

Cor is lid van het Rossignol Strijkkwartet en speelt regelmatig met violiste Irene Bossier in kamermuziekverband. Daarnaast is hij aanvoerder van de celli bij het Ars Musica Orkest o.l.v. Patrick van der Linden. Als docent geeft hij een aantal jaar met veel plezier les aan kinderen en volwassenen.

Cor is als cellodocent verbonden aan de muziekscholen van Den Bosch, Etten-Leur en Gorinchem.

Cor Coppoolse

Aanmelden

Weet je precies wat je wilt gaan doen bij MuziekPunt? Meld je aan via ons aanmeldformulier om een gratis proefles aan te vragen.

Nu aanmelden

Lesvormen en tarieven

Bij MuziekPunt worden verschillende lesvormen aangeboden. Bekijk alle mogelijkheden om te zien wat het best bij jou past.

Lees verder

Cor Coppoolse geeft les in deze instrumenten

Locaties waar Cor Coppoolse les geeft

MuziekPunt Gorinchem

ULO Centrum voor Ondernemen en Cultuur