Josine Fraaij

Josine Fraaij (1980) begon op vijfjarige leeftijd met vioolspelen. Op haar twaalfde verliet zij de muziekschool teneinde vioollessen te volgen bij Miranda Rademaker. Onder haar leiding deed zij op veertienjarige leeftijd mee aan o.a. het “Fontys Concours voor Jong Muziek Talent”, hetgeen resulteerde in een 1ste prijs.
Ook deed zij mee aan het Prinses Christina Concours, waar zij een aanmoedigingsprijs kreeg. Josine heeft tevens deelgenomen aan diverse masterclasses van o.a. Herman Krebbers, Menahem Breuer en Guido de Neve.

Na haar opleiding ‘Docerend Musicus’ met hoofdvak viool aan het Brabants Conservatorium te Tilburg en een Postgraduate studie ‘Solo klassiek viool’ bij hetzelfde instituut is Josine haar eigen viool-school begonnen in Delft, waar ze tot op heden viool-les geeft. Tijdens haar opleiding heeft Josine diverse masterclasses van gerenommeerde musici gevolgd en is ze tussen 2002 en 2007 bij verschillende muziekscholen actief geweest als docent viool.
In deze periode is Josine in contact gekomen met een grote diversiteit aan muziek, van klassiek (met Bach) tot modern (van diverse optredens van popmuziek en kamermuziek tot en met elektrische viool). Daarnaast heeft ze ook diverse recitals en concerten georganiseerd.
Als muzikant heeft Josine onder andere in september 2011 als solist opgetreden op het grote podium van het Lingehavenconcert te Gorinchem samen met het Merwe Sinfionetta.

Josine Fraaij

Aanmelden

Weet je precies wat je wilt gaan doen bij MuziekPunt? Meld je aan via ons aanmeldformulier om een gratis proefles aan te vragen.

Nu aanmelden

Lesvormen en tarieven

Bij MuziekPunt worden verschillende lesvormen aangeboden. Bekijk alle mogelijkheden om te zien wat het best bij jou past.

Lees verder