Nico Blom

ALS DOCEREND MUSICUS ben ik werkzaam in mijn eigen lespraktijk die bestaat uit gevorderde orgel- en pianoleerlingen. Ook doceer ik algemene muzikale vakken zoals solfège en harmonieleer voor studenten die willen worden opgeleid tot de muziektheoretische toelatingsexamens van conservatoria. Verder ben ik docent orgel bij de muziekschool MuziekPunt te Gorinchem.  Orgellessen worden afwisselend gegeven op de kerkorgels van de Johanneskerk (Leeflang 1979 II/P/23) en Lutherse Schuilkerk (Kam 1859 II/P/15) te Gorinchem.

ALS UITVOEREND MUSICUS geef ik regelmatig concerten waarbij ik als solist en/of begeleider optreed. Als concertorganist ben ik verbonden aan het “Gorcum Boys Choir”.

ALS KERKMUSICUS ben ik actief als hoofdorganist van de Johanneskerk en als teamorganist van de Lutherse Kerk en de Grote Kerk in Gorinchem. In de Johanneskerk ben ik tevens werkzaam als cantor waarbij ik leiding geef aan een Projectkoor dat regelmatig muzikale medewerking verleent aan de erediensten.

ALS ONDERNEMEND MUSICUS heb ik mijn eigen bedrijf dat o.a. het onderhoud aan piano’s en vleugels verzorgt. Dit varieert van het uitvoeren van reguliere stembeurten tot het afregelen van mechanieken en het verhelpen van kleine storingen

Voor meer info, kijk op: www.nicoblom.nl

Nico Blom

Aanmelden

Weet je precies wat je wilt gaan doen bij MuziekPunt? Meld je aan via ons aanmeldformulier om een gratis proefles aan te vragen.

Nu aanmelden

Lesvormen en tarieven

Bij MuziekPunt worden verschillende lesvormen aangeboden. Bekijk alle mogelijkheden om te zien wat het best bij jou past.

Lees verder