Elsbeth Verheij

De harp was voor Elsbeth liefde op het eerste gezicht. In 2009 is ze begonnen met harplessen bij Yolanda Davids op muziekschool ToBe in Ridderkerk. Ze heeft klassiek harp gestudeerd aan Codarts, hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam waar ze afstudeerde bij internationale harpiste Gwyneth Wentink. Als bijvak specialiseerde ze zich in jazz-improvisatie. Ook heeft ze zich gespecialiseerd in het vak educatie waarvoor ze lessen van Lenie de Meij heeft gekregen.

Harpspelen is iets wat iedereen kan leren. Je kunt allerlei muziek op de harp spelen zoals klassieke muziek, popmuziek, Ierse muziek en nog veel meer. Ook voor samenspel is de harp erg geschikt. Tijdens de harplessen leer je de beginselen van het harpspelen en ontwikkel je je muzikaliteit. Plezier maken met muziek staat centraal in de lessen. Enkele keren per jaar krijg je de mogelijkheid om mee te doen met gezellige leerlingenuitvoeringen waarbij je je vorderingen kunt presenteren.

Elsbeth Verheij

Aanmelden

Weet je precies wat je wilt gaan doen bij MuziekPunt? Meld je aan via ons aanmeldformulier om een gratis proefles aan te vragen.

Nu aanmelden

Lesvormen en tarieven

Bij MuziekPunt worden verschillende lesvormen aangeboden. Bekijk alle mogelijkheden om te zien wat het best bij jou past.

Lees verder

Elsbeth Verheij geeft les in deze instrumenten

Locaties waar Elsbeth Verheij les geeft

MuziekPunt Gorinchem

ULO Centrum voor Ondernemen en Cultuur