Rosie Tonnaer

Mijn naam is Rosie Tonnaer.
Ik heb het plezier in muziek maken van huis uit meegekregen; bijna iedereen maakte bij ons thuis muziek. Naast het samenspelen in een orkest vond ik het ook heerlijk om me met de dwarsfluit af te zonderen. Ik speelde dan úren aaneen en omdat dit langzaam uitgroeide tot een ‘verslaving’ werd het voor mij een vanzelfsprekendheid dat ik naar het conservatorium wilde.

Ik heb mijn diploma Docerend -en Uitvoerend Musicus aan het conservatorium in Utrecht behaald bij Emile Biessen en ik oefen het vak nog steeds met heel veel plezier uit. Het meeste plezier haal ik uit het overbrengen van deze beleving aan mijn leerlingen en dit weer terug te horen.

Het is een grote uitdaging om de leerlingen ergens voor te laten gaan. Het leren fluitspelen, zowel individueel als in groepsverband, levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling. Plezier staat hierbij voorop!

Ik geef les in de plaatsen Gorinchem (ULO en Elzenhof/Dalem), Meerkerk en  Giessenburg.

Rosie Tonnaer

Aanmelden

Weet je precies wat je wilt gaan doen bij MuziekPunt? Meld je aan via ons aanmeldformulier om een gratis proefles aan te vragen.

Nu aanmelden

Lesvormen en tarieven

Bij MuziekPunt worden verschillende lesvormen aangeboden. Bekijk alle mogelijkheden om te zien wat het best bij jou past.

Lees verder